Най-важните

Ресурси, от които
се нуждаеш, за да успееш
във всеки един момент

Добре дошли в страницата с ресурси на WakeUp and StartUp. Тук ще намерите списък с основните интрументи и сайтове, които силно ви препоръчваме, ако искате да изградите и организирате вашия бизнес.

Всеки един интрумент и сайт на тази страница е тестван от нас. Много от ресурсите в списъка бяха ключови за стартирането на WakeUp and StartUp.

3,99лв/месец

специално предложение

Тук

HOST.BG

#1 Хостинг за сайтове и блогове

Защо разчитаме на Host.bg за хостинг на WakeUp and StartUp? Защото, те правят инсталирането и стартирането на един WordPress сайт изключително лесно.

Може да използваш своя Host.bg акаунт с множество домейни, а това ти спестява пари за различни хостинг акаунти, когато решиш да стартираш нов уеб сайт. Също така, те предоставят много добра поддръжка.

Силно ти препоръчваме Host.bg за първия ти сайт. Можеш да започнеш веднага само срещу 3.99лв на месец. Възползвай се от специалното предложение сега.

Ако се чудиш как може да организираш работата си по различни проекти, ние от WakeUp and StartUp ти препоръчваме да се насочиш към Trello.

Този интрумент е изключително прост и лесен за употреба, но същевременно ти предоставя въчможност да организираш своята работа и тази на екипа ти много прецизно.

Целият екип на WakeUp and StartUp изплзва Trello за управление и следене на всички вътрешни проекти и за момента не сме открили нищо по-добро.

опитай trello

Ако си от хората, които си водят белешки постоянно, защото им хрумват какви ли не страхотни идеи, и си в непрекъснато движение, то Evernote е за теб.

Възможността да имаш достъп до бележките си по всяко време и от всяко място не е за подценяване. Организирането на бележките в папки и подпапки ти позволява да държиш нещата подредени.

Всички бележки и идеи свързани с WakeUp and StartUp ги записваме в нашия Evernote и сме сигурни, че няма да изчезнат някъде.

опитай evernote

Всеки един стартиращ бизнес се нуждае популяризация. Изграждането на общост около твоята идея е жизнено важно за нейното успешно развитие и монетизация с времето. Един от най-добрите начини да направиш това е, чрез създаването на списък с имейли на хора, които проявяват интерес.

Тук идва въпрсът как да изпратиштолкова много имейли и те да не попаднат в кошчето или в папката със SPAM. Решението за нас е Mailchimp.

Той ни предлага лесен начин да управляваме списъците с имейли и да изпращаме персонализирани имейли до всеки човек от списъка без да се притесняваме, че той ще попадне автоматично в кошчето.

опитай mailchimp
WakeUp and StartUp

Събуди се за успеха!

Научавай всичко за StartUp екосистемата и бизнеса в България директно от твоята поща и се събуди за успеха!
Имейл
Име
Secure and Spam free...